ERIKOISKASVOHOIDOT

UlTRAÄÄNIPUHDISTUS 

Ultraäänipuhdistuksella voidaan tehdä hellävarainen kivuton kuorinta ja syväpuhdistus. Ultraääni-ihonpuhdistus on nopea ja ihoystävällinen tapa irrottaa iholta kuolleet, sarveistuneet ihosolut sekä epäpuhtaukset. 

DERMAPEN MIKRONEULAUS 

Mikroneulaus on tehokas ja veitsetön erikoiskasvohoito, joka hoitaa erilaisiin ihomuutoksiin. - Mikroneulauksen tavoitteet: laajentuneiden ihohuokosten supistaminen/ pinnallisten juonteiden häivyttäminen / ihon kirkastaminen / pigmenttimuutoksien vaalentaminen ja ihon kokonaisvaltainen kiinteyttäminen.

TIMANTTIHIONTA 

Hoidon vaikutus perustuu iholle kohdistuvaan imuun ja kitkaan. Ihon kontrolloitu mikrohionta pehmentää ja tasoittaa arpikudosta, stimuloi pintaverenkiertoa ja tätä kautta solut saavat paremmin ravintoa, jolloin ihon luonnollinen uusiutumismekanismi stimuloituu. Timanttihionta pienentää ihohuokosia, tasoittaa ihon epätasoisuuksia, pintajuonteita ja parantaa ihon kimmoisuutta. Suositellaan sarjahoitona, jos ihossa on merkittäviä muutoksia mm.: arvet, juonteet. 

KEMIALLINEN KUORINTA 

Kemialliset kuorinnat ovat erittäin tehokkaita menetelmiä monenlaisten eri iho-ongelmien hoitoon. Ihon kemiallisella kuorinnalla hoidetaan mm. pigmenttimuutoksia, epätasaisuuksia, aknearpia ja ikään liittyviä muutoksia.  Kemiallinen kuorinta kirkastaa ihoa, silottaa pinnallisia ryppyjä, muuttaa ihoa kimmoisammaksi ja heleämmäksi. Haluttujen tuloksien saamiseksi kemiallista kuorintaa suositellaan vähintään 3-6 kerran sarjahoitona 2-4 viikon välein.  

SYVÄKOSTEUTTAVA ULTRAÄÄNIHOITO 

  Ultraääniaallot kiihdyttävät solutoimintoja (mm. kollageeni- ja elastaanituotantoa), mikä parantaa ihon elastisuutta ja elinvoimaisuutta. Pigmenttiläiskien ennaltaehkäiseminen ja vaalentaminen. Ultraääni-hoitomuoto aktivoi ihon aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja solujen hapensaantia. Ultraääni parantaa ihon kuntoa, kasvattaa ihon läpäisykykyä parantaen aktiiviaineiden imeytymistä ihoon. 

AJANVARAUS