ERIKOISKASVOHOIDOT

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

Ultraäänipuhdistuksella voidaan tehdä hellävarainen kivuton kuorinta ja syväpuhdistus. Ultraääni-ihonpuhdistus on nopea ja ihoystävällinen tapa irrottaa iholta kuolleet, sarveistuneet ihosolut.

DERMAPENMIKRONEULAUS

Mikroneulaus on tehokas ja veitsetön erikoiskasvohoito, joka hoitaa erilaisiin ihomuutoksiin. 

Mikroneulauksen tavoitteet: laajentuneiden ihohuokosten supistaminen/ pinnallisten juonteiden häivyttäminen / ihon kirkastaminen / pigmenttimuutoksien vaalentaminen ja ihon kokonaisvaltainen kiinteyttäminen. 

TIMANTTIHIONTA

Hoidon vaikutus perustuu iholle kohdistuvaan imuun ja kitkaan. Ihon kontrolloitu mikrohionta pehmentää ja tasoittaa arpikudosta, stimuloi pintaverenkiertoa ja stimuloi ihon uusiutumismekanismi . Timanttihionta pienentää ihohuokosia, tasoittaa ihon epätasoisuuksia, pintajuonteita.

KEMIALLINEN KUORINTA

Kemialliset kuorinnat ovat erittäin tehokkaita menetelmiä monenlaisten eri iho-ongelmien hoitoon. Ihon kemiallisella kuorinnalla hoidetaan mm. pigmenttimuutoksia, epätasaisuuksia, aknearpia ja ikään liittyviä muutoksia.  Kemiallinen kuorinta kirkastaa ihoa, silottaa pinnallisia ryppyjä, muuttaa ihoa kimmoisammaksi ja heleämmäksi.

 Haluttujen tuloksien saamiseksi  suositellaan vähintään 3-6 kerran sarjahoitona.