*Coco Chanel sanoi: "Kädet ovat naisen käyntikortti" ja hän oli täysin oikeassa, koska hyvin hoidetut kynnet ja kädet herättävät huomiota, herättävät muiden ihailua ja antavat myös naiselle itseluottamusta ja heijastavat hänen persoonallisuuttaan.

*On vaikea kuvitella nykyaikaista naista ilman manikyyriä, olipa hän kotiäiti tai menestyvä liikenainen. Syy teknologian, kuten geelilakan, suosioon on se, että manikyyri näyttää upealta ja se on päivitettävä kolmen viikon välein.

GEELILAKKAUS
Geelilakka on erityinen geeli, jota levitetään kynsilevyille tavallisen lakan tapaan, mutta ultraviolettilampun alla 1-2 minuutin kuivumisen ansiosta se muuttuu erittäin kestäväksi pinnoitteeksi.
Geelilakka säilyttää kestävyytensä ja pysyy hyvin kynsissä jopa 4 viikkoa. Geelilakkauksen huoltoväli on noin 3-4 viikkoa. Huoltoväli riippuu omien kynsien kasvuvauhdista, aktiivisesta elämäntavasta ja oikea-aikaisesta hoidosta salongissa.

Ominaisuudet
-pitkäkestoinen vaikutus
-ehkäisee haurastumista ja lohkeilua
-antaa kauniin kiillon
-turvallinen raskaana oleville ja imettäville naisille

RAKENNEKYNNET
Rakennekynnet on helppo tapa saada kaunis ja kestävä kynnet. Rakennekynsillä saa lisää pituutta ja vahvuutta omiin kynsiin. Työssä käytämme tunnettujen tuotemerkkien materiaaleja.

Kauniit ja huolitellut kynnet jopa 3-4 viikoiksi!

AJANVARAUS