AGE PERFECTING SERUM


-5%
-5%

ellular Regeneration Complex -yhdistettä sisältävä tehotiiviste. Age Perfecting Serum -tehotiivisteen vaikuttavien aineiden korkea konsentraatio tehostaa merkittävästi Mature Skin -tuotelinjan hoitovoiteiden vaikutusta. Cellular Regeneration Complex (CRC) tehostaa ihon uudistumisprosesseja ja vahvistaa ihon rakennetta. Se sisältää puna-apilauutetta, jolla on ryppyjä tasoittava, kiinteyttävä ja kosteuttava hoitovaikutus. Yhdiste sisältää myös Kombuchaa, joka on fermentoidusta mustasta teestä peräisin oleva monivaikutteinen aktiiviaine. Kombucha antaa iholle kaunista säteilyä ja lisäksi viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että se kykenee sitomaan rasvoja paikallisesti aikaansaaden ihoa tasoittavan täyteaine-efektin.


60 63.20(-5.06%)
  • Brändi: janssen
  • SKU: Tuotetunnus (SKU) 1130
  • laivaus:  


Lisätietoja


Pakkauskoko

50ml

Tuotelaji

Hoitovoide

Ihotyyppi

Aikuiselle iho

Vaikuttavat aineet

CRC (Cellular Regeneration Complex), Pitkä- ja lyhytketjuinen hyaluronihappo, E-vitamiiniasetaatti, C-vitamiinifosfaatti, Alppiruusun kantasolut

Käyttö

Levitä Age Perfecting Serum tehotiivistettä puhdistetulle iholle aamuin ja/tai illoin. Viimeistele hoitorutiini päivä- tai yövoiteella.Vinkki: Age Perfecting Serum tehotiivistettä voi käyttää myös silmänympärysseerumina.

Toimitusaika

2-5 arkipäivää